2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Adatvédelmi nyilatkozat

Röviden:
A hazisajtkeszites.hu internetes oldalon megadott adataidat bizalmasan kezeljük, biztonságos szerveren tároljuk, harmadik fél számára nem adjuk át. Kivétel ez alól a megrendelés teljesítése érdekében közreműködő alvállalkozó, (futárszolgálat), aki azonban a tőlünk kapott adatokat kizárólag a sikeres kiszállítás érdekében jogosult használni. Hírlevelet csak akkor fogsz tőlünk kapni, ha érdekes-értékes információkat tudunk számodra nyújtani. A leiratkozás lehetősége minden levelünk alján megtalálható.

Adatvédelmi Nyilatkozat:
Az adatok tulajdonosa, és felelőse:
A hazisajtkeszites.hu weboldalon keresztül beküldött, illetve az oldalon található adatok birtokosa:
BiaRia Kft. (2051 Biatorbágy, Szilfa utca 7. :: cg.:13-09-142995)
Adatvédelmi felelős: Ballay Zsolt (tel: 0620/4640568)

Vásárláskor, vagy tanfolyamra jelentkezéskor bekért adatok kezelése:
Adataid kezelésekor a mindenkori adatvédelmi jogszabályok szerint járunk el. (a lap alján részletesen felsorolva)
Az általad megadott adatokat BiaRia Kft. kizárólag a megrendelés teljesíthetősége érdekében, a rendelés részleteinek rögzítésére illetve - amennyiben hozzájárulsz- hírlevél küldése céljából tárolja. Adataid harmadik fél számára nem adja át. Kivétel ez alól a megrendelés teljesítése érdekében közreműködő alvállalkozó, (pl. futárszolgálat), aki azonban a tőlünk kapott adatokat kizárólag a csomag kiszállítása érdekében jogosult felhasznáni. Az adatok tárolására szolgáló szerver biztonságos üzemeltetését a Teratorium Online Kft. (cg.:01-09-936866) végzi, aki nem jogosult a tárolt adatok felhasználására.

Böngészéskor tárolt adatok, cookei-k, sütik:
Mint a legtöbb weboldal, így a hazisajtkeszites.hu is tárol böngészési adatokat, az oldal használhatósága érdekében, illetve statisztikák készítése céljából. Látogatóinkat erre külön ablakban figyelmeztetjük, további böngészéssel ezt a tényt elfogadottnak tekintjük.

A tartalom, és információ tulajdonosa:
A hazisajtkeszites.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.  Az itt található információk, szövegek, képek, videó tartalmak BiaRia Kft. tulajdonát képezik.  A megjelent tartalommal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, másolásuk, vagy átszerkesztésük csak akkor lehetséges, ha előtte a tartalom tulajdonosa írásban beleegyezett. Adataid kezelésekor mindenkor a lentebb felsorolt jogszabályoknak megfelelően járunk el. Az általad megadott adatokat  a BiaRia Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelés részleteinek későbbi bizonyítása, illetve - amennyiben hozzájárulsz- hírlevél küldése céljából tárolja. Adataid harmadik fél részére nem adjuk át! Kivétel ez alól a megrendelés teljesítése érdekében közreműködő alvállalkozó, (pl. futárszolgálat)

Az információk tulajdonjoga:
Kijelentjük, hogy BiaRia Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A hazisajtkeszites.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Az itt található információk, tartalmak, saját üzleti célra történő árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése csak BiaRia Kft. írásos beleegyezésével lehetséges. A megjelent tartalommal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk. Aki a webáruházunkban regisztrálja magát, vagy vásárol, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadja, azzal egyetért.

Vonatkozó jogszabályok:

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során
2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelemről
2015. évi CXXIX. törvény, amely módosítja a 2011. évi CXII. törvényt