Panni sajt
Sajtos bolt

Növényi étel recept

K (3)
Kimchi, - koreai csípős káposztaA koreai konyhaművészet hagyományos étele amelyet friss zöldségek savanyításával-fermentálásával készítenek. Alapja a kínai kel chilivel fűszerezve, ezért koreai csípős káposztának is szokták nevezni. Ma már nemcsak az ázsiai országokban ismerik, hanem világszerte...
Élőflórás joghurt kókusztejből, chiamaggal:  Készülhet akár dobozos kókusztejekből, vagy házilag készült kókusztejből. A lényeg a tiszta joghurt baktérium, amivel feldolgoztatjuk, joghurttossá fermentáljuk a chiamagos mézes tejet. A méz táplálékul szolgál a baktériumoknak, enzimjei és...
Kovászos uborka sajtkészítő módra  ...Mert a kovászos uborkát is tejsav-termelő baktériumok erjesztik mint a sajtot, és rengeteg más fermentált ételt. A sajtkészítő előnyben van, mert baktériumokkal dolgozik nap mint nap.Milyen a jó kovászos uborka?roppanós, tiszta ízű, tiszta illatú,...