2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2

Sajtkultúrák

A baktériumok munkája nélkül nincsen sajt. Itt olvashatsz  Bővebben a fermentáló baktériumokról    A szállítás viszontagságait jól elviselik, tárolásuk fajtától függően mélyhűtőben, vagy hűtőben történjen, a csomagoláson jelzett módon. A kultúra kapszulákat húzd szét, majd kevés langyos vízben keverd homogénre, a bekultúrázás előtt legalább 10-15 perccel. Tárolásuk a csomagoláson jelzett módon. Aktivitásuk 1-1,5 évig garantált, a csomagoláson jelzett időpontig. A kiszerelés csomagoló üzemünkben történik. Bővebben a csomagolásról

950 Ft
950 Ft
2 450 Ft
950 Ft
950 Ft
950 Ft
950 Ft
1 200 Ft
1 200 Ft
950 Ft
950 Ft
1 200 Ft
1 450 Ft
1 200 Ft
1 200 Ft
980 Ft
980 Ft
10 400 Ft8 800 Ft
1 050 Ft
1 200 Ft

Oldalak