Panni sajt
Sajtos bolt

Házi sajtkészítés

Házi sajtkészítés

Rendelhető, 2-4 hét

A termék beszerzése 2-4 hetet vehet igénybe.

3 500 Ft

Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös mennyiségű friss tejet valamilyen módon feldolgozza, hosszabb tárolásra alkalmassá tegye. A különböző tejtermékek (joghurt, túró, sajt) készítéséhez azonban ismerni kell azokat a biológiai és biokémiai folyamatokat, amelyek segítségével jó minőségű és jó ízű termékeket kapunk. A könyv ezért nem receptgyűjtemény, hanem a legfontosabb alapismereteket közli a tejfeldolgozástól az eladásra kész specialitásokig.

Terjedelem:156 oldal
Kiadó:Mezőgazda Kiadó
ISBN:9789632866055
Fordító:Nagyné Kiszlinger Henrietta
Kötés:kötve
Kiadás éve:2011
Méret:160x220 mm
Képek, ábrák:a szerző fényképeivel
Sorozat:Házunk táján

 

Új hozzászólás