Panni sajt
Sajtos bolt

Yobiotik Brie sajtkultúra

brie sajtkultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 200 Ft

Megújult brie kultúránk kiegészült Geotrichum Candidum érlelő kultúrával.
Milyen baktériumok és gombák szükségesek egy igazán kiváló brie készítéséhez? Mezofil savanyító törzsek, a sajttej és sajttészta savanyításához. Penicillium Camemberti (Penicillium Candidum) a fehér camembert-bunda ebből lesz. Geotrichum Candidum az érés segítéséhez. Brevibacterium linens az enyhén rúzsos aromák létrehozásához. Helveticus és Delbrueckii a mélyebb aromák termeléséhez.
A sajtkultúrán nem fog múlni, a lehető legjobb keveréket kísérlelteztük ki hozzá.

baktérium törzsek a keverékben:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp cremoris
Lactococcus lactis subsp biovar diacetylactis.
Lactobacillus helveticus
Lactobacillus delbrueckii
Penicillium Camemberti (fehér penész)
Geotrichum Candidum (érlelő kultúra)
Brevibacterium Linens (rúzskultúra - aroma termelő)

Brie sajt készítése ›››

ementáli kultúra
1 200 Ft
feta, raclette, cheddar sajtkultúra
1 200 Ft

Új hozzászólás