Panni sajt
Sajtos bolt

Hegyi sajt - Óvári - Tilsiti - Ilmici sajtok kultúrája YoBiotik

hegyi sajt kultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

950 Ft

Sajtkultúra keverék zárt tésztájú hegyi sajtok, és röglyukas sajtok készítéséhez.
Alpesi típusú félkemény és kemény sajtok, valamint röglyukas félkemény sajtok egyaránt kiváló minőségben készíthetők a segítségével.
Mezofil és termofil savanyító-aroma termelő-textura képző baktériumok optimális arányú keveréke, amellyel csúcsminőségű alpesi sajtok és röglyukas félkemény sajtok készíthetők.
Ilyen sajtok készítéséhez ajánljuk pl: Óvári, Ilmici, Tilsiti, Comte, Gruyère stb.

Hegyi sajt (Comte) készítés receptje
Óvári sajt receptje

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
A sajtok kérgének kezeléséhez ajánljuk a rúzskultúrát »»»

kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 liter tejhez
Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!

A terméket csomagoló üzemünkben keverjük és csomagoljuk.

Hozzászólások

milyen baktériumfajták vannak a kultúrában? az érdekelne, hogy mi a minimum és maximum hőfok ami ütőmelegítéskor hasznos

Új hozzászólás