Panni sajt
Sajtos bolt

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Blanka! A BBQ smokerek általában beválnak sajt füstöléshez is.
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Julcsi! A paneer savójából már nem szoktak semmit sem készíteni.
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Anett ! Elsősorban a natur joghurt literes kiszerelését ajánljuk. Az összetevőket a terméknél megtalálod.
2011/01/09 - 17:20 Blanka Kedves Panni (vagy Zsolt)! Sajtok hidegfüstölésére BBQ smoker ami grillezni és füstölni is tud jó lehet? Érdemes megvenni?
2011/01/09 - 17:20 Julcsi Kedves Panni! A paneer sajt készitése során visszamaradt folyadék még felhasználható valamire?
2011/01/09 - 17:20 Anett Kedves Panni! Ha betegség miatt nem fogyasztok semmilyen tejterméket, akkor melyik baktériumflórát ajánlod, ami teljesen "mentes", vagy hogy működik ez?
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Erika! A növényi tejnek sok idő kell, de a 39°C kicsit kevés. Kell neki legalább 42 °C, 10-12. A 18 már sok lesz.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Szmetus! :) Írok Neked emailt! Dc.
2011/01/09 - 17:20 Erika Kedves Panni! Növényi joghurthoz 39 C fokos termoszba teszem a "tejet". 12-18 órán át maradhat benne? Nem árt neki, ha túl sokáig van melegen tartva?
2011/01/09 - 17:20 Szmetana Mária Szia Panni! Regisztráltam, igényeltem egynapos tanfolyamra ajándékutalványt. Nem tudom kosárba tenni. Hogy kell fizessek?
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Zsófi! Felmelegítetted 35°C-ra? Ha nagyon visszahűl utána, akkor több idő kell neki. Tartani kell 18-20 órán át a kb. 30C-ot.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Hajni! Igen van, tudok benne segíteni. :)
2011/01/09 - 17:20 Zsófi Szia, túrót szerettem volna, nem aludt meg a mezofil starteres tejem egy nap alatt, szobahőmérsékleten. Mit tudok belőle csinálni, ha túrót nem?
2011/01/09 - 17:20 Hajni Szállás lehetőség esetleg van a közelben megfizethető áron? A tanfolyam idejére...
2011/01/09 - 17:20 Zsolt A piros sajtbevonó megérkezett, rendelhető ismét. :)
2011/01/09 - 17:20 Zsolt Kedves Zsófi! Az idő és a hőfok nem változik, ha kevesebb a tej, csak a kultúra (1/2 kapszula elég), és az oltó arányosan kevesebb.
2011/01/09 - 17:20 Zsófi Szeretnèm megkérdezni,ha a krémsajtom csak 3 l tejből lesz,időarányosan lehet-e csökkenteni a 12 óràkat?Köszi!
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Zsó! Igen, lehet! Savófehérje ugyanannyi marad benne, csak a folyadék mennyisége lesz több. De a végeredmény finom lesz! :)
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Győző! A tejből készíts joghurtot, és a kész joghurtot keverd össze ua. savóval. Ízesítsd gyümölccsel, vagy szörppel, vagy mézzel.
2011/01/09 - 17:20 Zsó Sziasztok!A Gouda utáni vizes savó is alkalmas orda /ricotta készítésre?

Oldalak