2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Üzenőfal

Küldd el rövid üzeneted.

Beküldés dátuma Neved Üzeneted
2011/01/09 - 17:20 Zsófi Szia Panni! Igen a hidegérleléses recept volt.
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Zsófi! Melyik recept! Hidegérlelés volt?
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Noémi! Kovász kultúrát, a budafoki boltban tudsz vásárolni nyitvatartási idő alatt.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves László! Nincs nekem Göcseji sajthoz receptem, nem tudom pontosan, hogy kell készíteni.
2011/01/09 - 17:20 Zsófi Kedves Panni! Általad megadott recept szerint csináltam tejfölt. Tejfölöm sajnos folyós lett. Mit csináltam rosszul? Válaszodat előre is köszönöm.
2011/01/09 - 17:20 Szucsik Noémi Kedves Panni! Kovászt szeretnék vásárolni, amit személyesen , Biatorbágyon is át tudnék venni. Megoldható? KÖszönettel: Noémi
2011/01/09 - 17:20 SzLászló Kedves Panni! Sajnos nem lehet kapni göcseji csemege sajtot, hogyan lehet hasonlót készíteni?
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Julianna! Lehet lizozim nélkül is késztíeni, de ha 3-4 hetesen elkezd puffadni, érdemes azonnal felválgni és elfogyasztani.
2011/01/09 - 17:20 julianna.matrai@gmai Kedves Panni! Sajnos nincs lizozim enzimem, és a hétvégén szeretnék a trappista sajttal kísérletezni. Lehet nélküle is csinálni, vagy helyettesíteni vmivel?
2011/01/09 - 17:20 Gabor Kedves Panni, Egy istennő vagy ;) köszönöm a segítséget!!!
2011/01/09 - 17:20 krémer ildikó Kedves Panni!a Kék sajtom tokéletes lett.viszont szeretnék gorgonzolát csinálni. milyen sajtkultúra kell bele?
2011/01/09 - 17:20 krémer ildikó köszi Panni
2011/01/09 - 17:20 Panni Szia Gábor! A sófürdő után egy nap szikkasztás, utána jöhetne a füstölés.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Ildikó! A bolti tej nem alkalmas brie sajt készítésére.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Ildikó! Be kell tenni a hűtőbe 6 óra hideg érlelésre, utána visszamelegszik 15-16 fokra, utána lehet köpülni.
2011/01/09 - 17:20 Panni Kedves Viki! Valószínű a sajtra is átfog menni a penész. Inkább ki kellene fertőtleníteni a pincét, mielőtt bekerül a sajt.
2011/01/09 - 17:20 Gabor Kedves Panni - szeretnek egy friss fuszeres sajtot folyekony füstölni - ez az egy hetes érlelést követően vagy közvetlenül a sofurdo utan tortenjen?
2011/01/09 - 17:20 krémer ildikó kedves Panni! Melyik bolti tej alkalmas brie sajt készítéséhez,ugyanis majdnem mindegyik tej magas hőkezelésű.
2011/01/09 - 17:20 Ildikó Kedves Panni! Túrót hagyományos módon készítem, leöntöm a tejet semmit nem teszek bele 2 nap múlva leszedem a tejfölt. A tejfölből , hogy készítsek vajat ! Kös
2011/01/09 - 17:20 Viki Kedves Panni! Van egy régi borospincénk, de bor már nincs benne. A falon viszont megmaradt a fekete penész. Alkalmas lehet sajt érlelésre?

Oldalak